Home

Welkom op de website van Jac j van Wijk BV.,

Jac van Wijk, eigenaar van Kwekerij Jac. J. van Wijk B.V, teelt op 28.000 m2. op dit moment pot rozen en coniferen. Jac van Wijk kweekt sinds 1970 jaarrond chrysanten waarna nu pot rozen worden gekweekt en door zijn ervaring en constante kwaliteit is zijn bedrijf een begrip geworden in de kweekers wereld.

Doordat de kas een zogenaamde breedkapper is (hoge kas), er regelmatig is ge´nvesteerd in vernieuwende ontwikkelingen en er assimilatielampen aanwezig zijn, is de uitstraling van het bedrijf nog bijzonder modern. Vanaf het planten tot het oogsten wordt bewust een langere tijd aangehouden, omdat kwaliteit vˇˇr kwantiteit wordt gesteld. Deze kwaliteit wordt ook gerealiseerd door de jarenlange ervaring die Jac van Wijk heeft opgedaan in het telen van chrysanten. Hij heeft zijn kennis vanaf 1970 opgebouwd en weet daarom bijzonder veel van het vak kweken.

Uiteraard wordt bijzonder bewust met het milieu omgegaan. Doordat een scherm aanwezig is vindt geen 'lichtvervuiling' naar de omgeving plaats. Er zijn de nodige bazins aanwezig om overtollig water op te vangen en opnieuw te gebruiken.

Ook door de zeer constante wijze van aanvoer van zijn bloemen aan de veilingklok van Aalsmeer of rechtsreeks aan de klant, heeft Kwekerij Jac. J. van Wijk B.V. een goede naam opgebouwd bij klanten.

Thuis verkoop winkelBij onze kwekerij kunt u ook terecht voor kwaliteit bosje bloemen of planten voor thuis. We hebben een klein thuis verkoop winkeltje voor de consument, hier kunt u onze verse bloemen en planten voor een goede prijs kopen.